Bijbels koken

Een groep gemeenteleden neemt deel aan een serie avonden rond het thema ‘Bijbels Koken’. Op dit moment zijn er twee groepen. Teams van telkens twee koks maakten zeer uiteenlopende maaltijden klaar, meestal rond Christelijke en Joodse feestdagen. Een voorbeeld was het thema ‘Joods Nieuwjaar’. De gerechten waren gebaseerd op de maaltijden die betrekking hadden op het Joodse Nieuwjaar. Er zijn thema´s genoeg om heerlijke gerechten op tafel te zetten en te genieten van een goed en vaak vrolijk gesprek. Iedere avond is weer een feest. Serieuze gesprekken, vrolijke verhalen en smullen van de gerechten wisselen elkaar af.
Voor ieder seizoen worden opnieuw gemeenteleden uit de kerken in Vorden uitgenodigd. Het zou leuk zijn om een extra groep te starten om elkaar op culinaire wijze te ontmoeten en elkaar te inspireren.

In september 2018 komen de groepen weer bij elkaar om de data en de activiteiten voor het seizoen 2018-2019 vast te stellen. Activiteiten worden geplaatst in de agenda op deze site en op deze pagina..

Informatie bij: Manje Rigterink, tel.: 0575-552411 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en bij Jan Rigterink, tel.: 0575-552933 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Back to Top