Maatregelen ivm coronavirus

De kerkenraad van de Protestantse Gemeente Vorden heeft, gezien de ontwikkelingen rond het COVID-19-virus besloten om alle samenkomsten voor de duur van de maatregelen af te gelasten. Dit omvat de vergaderingen, wijkbijeenkomsten en erediensten. Enkel het moderamen zal van week tot week overleggen over de te nemen maatregelen. Via deze website, zondagsbrief en andere kanalen wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

Vanaf komende zondagochtend houden we in de Dorpskerk op de gebruikelijke tijd van 10.00 uur eenvoudige diensten, die u thuis via onze website kunt meevieren. Deze diensten zijn gesloten voor publiek.

Heeft u behoefte aan een praatje neem dan contact op met je contactpersoon, wijkouderling of predikant. We maken er graag tijd voor.

ds. Freek Brandenburg                                            0315 617303    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ds. Ruben den Hertog                                              0575 474810     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Corry Peters, wijkouderling Noord-binnen                  0575 552411      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Henk Vriend, wijkouderling Zuid-binnen                     0575 551154      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tanny Caljouw, wijkouderling Noord-buiten                0575 472349      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dick Norde, wijkouderling Zuid-buiten                        0575 551622      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de scriba van onze gemeente Francien Labeur of je wijkouderling. Op de zondagen wordt op NPO2 om 9.20 uur een korte meditatie door ds. René de Reuver vanuit de kapel van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk uitgezonden. Deze uitzending wordt verzorgd door de EO.

Van bonnen naar munten

PG Vorden is overgegaan van collectebonnen naar collectemunten. Eén van de redenen is, dat de munten hergebruikt kunnen worden. Er zijn munten van €1,-- en €2,--.

Zoals u weet heeft de PG Vorden een ANBI-status. Het betekent dat u giften van uw inkomstenbelasting mag aftrekken. U heeft daarvoor wel een bewijs nodig. Bij de aflevering van de munten krijgt u een bon die u moet bewaren als bewijs van de giften aan de PG Vorden.

Klik hier voor de bestelbon.

De bestelbon staat ook op de pagina van de kerkrentmeesters.