Evangelisatiecommissie

De evangelisatiecommissie bestaat uit een enthousiaste groep mensen die jaarlijks garant staan voor de organisatie van tal van afwisselende activiteiten. Doelstelling is zoveel mogelijk mensen in Vorden en omgeving in aanraking te laten komen met het evangelie. De basis hiervoor is Mattheus 28:19 – “Gaat heen en maakt alle volken tot mijn discipelen”.

Een greep uit onze jaarlijkse activiteiten:
• Zangdiensten ‘Vorden Zingt'
• ‘Openluchtdienst’ op Landgoed Vorden (in de Groene kathedraal)
• Hartverwarmende kerstmarkt en de kerstnachtdienst(en)
• Organisatie groeigroepen
• Georganiseerde reis naar EO-Jongerendag

Daarnaast organiseert de evangelisatiecommissie het maandelijkse kerkgebed, de uitgave van de dagblokkalenders en diverse activiteiten, zoals evangelisatiediensten, bijeenkomsten, etc.

De data van het 'Kerkgebed' staan in de agenda op deze website.

Alpha-cursus in Vorden
Vraag jij je wel eens af of er meer is? Of heb je andere vragen over het christelijk geloof? Kom dan naar de Alpha-cursus. Daar kun je al je vragen kwijt. Op een leuke en ontspannen manier ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus duurt 10 avonden en een zaterdag en is gratis en voor jong en oud!
Lijkt het je wat? Geef je dan op! De start is iop een in overleg te bepalen avond, meestal in februari. We beginnen met een gezamenlijke warme maaltijd. Je bent van harte welkom!
Meer informatie? Bel Carolien Brouwer, 0575-551060 of Henri Eskes, 0575-554422 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Kijk maar eens naar dit filmpje op YouTube: http://youtu.be/xCeOIpqj9JY

Contact
Wil je meer weten over de evangelisatiecommissie? Heb je ideeën of wil je ook in een informele sfeer meewerken aan de opbouw van de kerkelijke gemeente in Vorden? Neem eens contact met ons op of spreek een van de commissieleden. Stuur een mail naar ons adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Back to Top